Sund, hjemmelavet mad

Trappe-skab

I vores gamle hus fra 1925, har vi ikke ret mange gode opbevaringsmuligheder. Vi har i løbet af de 9 år vi har boet her, forsøgt forskellige løsninger, men flere steder er det stadig ikke lykkedes for os, at finde det helt rigtige.

Igår leverede min far den helt rigtige løsning til vores kælder under trappen. Der var et skråt, åbent “rum”, som kunne blive udnyttet godt, men som bare endte i rod og kaos.

Min far har, efter ide fra et eller andet boligblad, snedkereret to skrå reoler, som udefra ligner skabslåger, men som altså bliver trukket med ud sådan at man også kan komme til de allerbagerste ting. Det er hvidt. Og det giver sådan en dejlig ro for øjet, at komme ned til det fremfor det tidligere kaos. Der er stadig de samme ting i skabene, men nu slipper jeg for at se på dem.

Ville ønske at jeg havde hans evne til selv at kunne bygge de ting jeg står og mangler. Har altid været lidt misundelig på de folk, der har lavet deres eget sofabord og bygget en køkkenbænk…

Rod under trappen

Skabslåger kælder

Skabe kælder trappe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund, hjemmelavet mad