Havearbejde

Opbevaring og oprydning

Vi bor i et gammelt hus fra 1925. Vi elsker vores hus. Det har sjæl og charme, men det er ikke særlig praktisk indrettet og har ikke de fede indbyggede opbevaringsløsninger, som de nye huse har. Slet ikke! Så gennem årene har vi købt flere forskellige slags opbevarings skabe, skuffer, hylder, kurve, reoler, kommoder… Vi har fundet nogle ok løsninger i de fleste rum, men det er svært at få det helt godt alle steder.

I huset har vi både loft og kælder, som stille og roligt gennem årerne er blevet fyldt op. Det er sådan noget man gør, når man har pladsen til det. Og det irriterer mig helt vildt. Det med at fylde sit hus op med ting, som man egentlig ikke har brug for mere. Eller som man engang (formentlig ikke…) får brug for igen. Så vi køber flere reoler og kasser, hvor vi kan opbevare vores ting. Og det vi burde gøre, var at sortere ALT og køre det vi ikke skal bruge mere, på genbrugspladsen. Eller sælge det.

Vi har et hul under vores kældertrappe, som, hvis det blev udnyttet optimalt, ville være det perfekte sted at gemme julepynt, børnenes overtøj, ekstra køkkenruller, udendørs legesager eller køletasker. Men der skal en skræddersyet løsning til. En tømrer, der kommer og måler op, saver til og bygger et skab, der passer præcis til vores skæve trappe og ikke-i-vater-gulv. Det er ikke en løsning vi har råd til. Min mand kan lave mange ting selv (når han er hjemme), men har bare ikke tiden til det.

For nogle uger siden blev det for meget for mig at se på den bunke af fodbolde, køletasker, en pose kul og kasser med vintertøj, der bare lå og rodede rundt (og har gjort det on/off i de 9 år vi har boet her…). Så fik fat i nogle reoler, som min mand har købt til hans værksted, men som ikke kommer i brug lige foreløbigt, samlede dem, sorterere i tingene, puttede i kasser og organiserede.

Opbevaring og oprydning

Ahhh, det var rart. Nu kan jeg trække vejret hver gang jeg går forbi. Og så har jeg sat min far på en opgave, der gør det endnu bedre dernede. Han kan nemlig det samme som en tømrer kan – måle op og specialfremstille. Det er bare ikke så tit, at han har tid til det (han er jo pensionist…) og min mand synes, at svigerfar har rigeligt at lave, så han vil ikke bede ham om hjælp. Glæder mig virkelig til det projekt er afsluttet. Har det godt med lukkede, hvide overflader. Det kan godt være, at der er rod inde bagved, men det gør ikke så meget. Bare jeg ikke kan se det:-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havearbejde