Når efteråret rykker ind...

Sommerhus- og husstil

Vi er de heldige ejere af både et hus og et sommerhus. De to huse har selvfølgelig hver deres funktion, men også hver deres stil. Nogle af de ting, som vi har i sommerhuset, kunne vi ikke drømme om at have derhjemme og omvendt.

I vores hus skal det være praktisk. Det skal fungere i en travl hverdag. Der skal være plads til overtøj, ekstra huer og vanter, gummistøvler, cykelhjelme, rengøringsmidler, ringbind med bankpapirer og det skal stadig helst se lidt pænt ud. Vi har ikke meget knald på farverne – vi er her hele tiden, så vi skal kunne holde ud at kigge på det hver dag.

I sommerhuset er vi lidt modigere. Der er kun de ting vi skal bruge, vi har kun den mængde tøj med, som vi får brug for og vi er der ikke så tit, at vi når at blive trætte af at se på tingene. Vi har ikke brug for en hel masse opbevaringplads og fordi sommerhuset ikke er verdens største, så giver det sig selv at vi ikke propper det med alle mulige unødige ting. Der er lidt mere knald på farverne.

Og så hænger de her der. Dem kunne jeg simpelthen ikke stå for. Passer perfekt i vores sommerhus. Men ville ikke på samme måde komme til deres ret hjemme i vores hus. Synes jeg.

Kronhjorte knager

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når efteråret rykker ind...