Sort på hvidt (eller gråt...)

Kunstindkøb

En af de dejlige ting ved sommeren, er de mange loppemarkeder rundt omkring i landet. Nyder at ose rundt og er i gang med at lære mine drenge forskellen på kvalitet og skrammel. Den ældste er ved at lære det og sidder tungt på sin pengepung. Mellemstebarnet er klar til at købe alt hvad han ser:-)

I går var jeg på kunsthåndværkermarked. Der var masser at filt, strik, ting der var hæklede og hjemmesyede, sten, glas, keramik, flet – mange, mange fine ting.

Jeg købte en stor hagesmæk til min datter. Og så faldt jeg pladask for denne fine, lille vase.

Keramikvase

Folk der kender mig, ville sige, at det er typisk for mig, at købe noget med de farver. Og den passer da også perfekt til de grimme sofaers midlertidige betræk. Fik mig en god snak med kunstneren om alt og intet. Det er en sjov måde at handle på, når man kan snakke med kunstneren herself.

Ville ønske at jeg havde nogle flere penge til at købe unika-brugskunst. Det er bare noget andet end at købe brugskunst i IKEA… (Og i øvrigt ikke et ondt ord herfra om IKEA – elsker den butik).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sort på hvidt (eller gråt...)