Damn, det er jul...

2 måneders shopping-pause

For 2 måneder siden gav jeg mig selv den udfordring, at jeg ikke måtte købe tøj og sko til mig selv i 2 måneder, med mindre at det var strengt nødvendigt. Hvorfor? For at åbne øjnene lidt op for, at mange af de klat-tøjindkøb jeg gik og gjorde, ikke var særlig nødvendige. For jeg har tøj nok. Jeg mangler ikke noget. Jeg er ikke slave af moden, så har ikke trang til at købe det nyeste nye, bare fordi jeg kan.

Så 2 måneder uden indkøb. Eller næsten… Jeg har købt en sort cardigan, helt uundværlig i min garderobe – den anden begyndte at lugte mærkeligt og kunne ikke reddes…

Og det var faktisk overraskende nemt at undvære shopping. Jeg har ikke manglet noget, men har tværtimod været god til at bruge de ting jeg allerede havde i skabet. Har fået sorteret i en del af mit tøj og dermed fået gjort lidt plads på hylderne igen. For jeg skal selvfølgelig have noget nyt tøj engang imellem.

Om ikke så lang tid, skal jeg starte på arbejde igen. Der vil jeg gerne se lidt ordentlig ud. Orker ikke at dukke op i præcis det samme jeg havde på, da jeg gik på barsel for 1 år siden. Så der skal lidt nyt til, og det glæder jeg mig da til, at skulle ud og købe ovenpå sådan en shopping-tørke.

No shopping

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Damn, det er jul...