Udsendt

Jeg ønsker mig…

Jeg har snart fødselsdag. Som barn lå min fødselsdag i sommerferien, så jeg fik aldrig mulighed for at dele slikkepinde ud i klassen og fejrede sjældent min fødselsdag på selve dagen, fordi familiemedlemmer var taget på ferie (har derfor muligvis en liiille tendens til at overdrive mine egne børns fødselsdagsfejring…).

Når man får børn, er ens egen fødselsdag pludselig ikke så vigtig længere. Bevares, jeg vil gerne fejres, men bliver lykkelig hvis mine børn fx har gjort sig ekstra umage med en tegning til mig, som de har pakket ind (med tape, masser af tape, ved ikke hvorfor tape udgør det vigtigste item når der skal pakkes ind…:-)). Vi har ikke et voldsomt gavebudget i min familie, men nogle gange slår flere sig sammen eller jeg får penge så jeg selv kan købe noget, og så er der også råd til lidt større gaver:

Ønsker

iPhone (har en snart 4 år gammel smartphone, men den er begyndt at leve sit eget liv engang imellem, tager dårlige billeder og arbejder dårligt sammen med vores Mac computer, iPad og mandens iPhone).

Bob Noon billede, simpelthen så yndigt – ved lige hvor det skal hænge:-)

Birkenstock sandaler, er tydeligvis ikke den hurtigste løber på modefronten, men har i et vågent øjeblik opfanget at disse sandaler er it-item denne sommer.

Ur, er meget afhængig af klokken. Havde et smukt Skagen ur, som min mand gav mig i 2005. Desværre druknede det for 1 måned siden – ja, det regnede voldsomt meget den dag. VOLDSOMT meget. Og haglede…

Ecoline farver, giver de smukkeste farver på akvarelpapir, nemme at bruge, nemme at tone og nemt at sammensætte sine egne farver.

Pænt undertøj – har sammenlagt brugt flere år af mit liv i praktiske, men ikke særlig klædelige amme-BH’er, så nu må det snart være slut. Jeg vil have noget pænt på inderst!

pHformula produkter og ansigtsbehandling – har siden teenageårene døjet med problematisk hud, først uren hud, senere tør hud og efter 1. graviditet fik jeg rosacea, primært på kinderne. Har været igennem mange forskellige behandlinger, mærker og cremer, men har ikke fundet netop DÉT der virker. Håber på at pHformula kan være det jeg leder efter – har kun hørt/læst rosende ord om behandlingen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsendt