Jeg ønsker mig…. Puppy!

En tiltrængt pause

Ahhhh, findes der noget bedre end at sætte sig et øjeblik med en kop varm te og en god bog, mens baby sover? Der er rimelig styr på dagens opgaver, så jeg kan godt koncentrere mig om bogen uden at blive forstyrret af tanker, der kommer flyvende, om alle mulige andre ting jeg skal nå.

Bogen, “Kaninens år” af Stine Askov, er bestemt anbefalelsesværdig. Kan ikke huske hvordan den endte på min reservationsliste på biblioteket. Når jeg læser boganmeldelser, så skriver jeg altid titlerne ned på de bøger jeg tænker kunne være noget for mig. Eller tager et billede af dem. Skriver dem på en evigt skiftende liste og reserverer på biblioteket.

Bogen handler om Trine, en indebrændt storbymor i krise, som får for lidt sex og smører for mange madpakker. Den handler om den måde kvinder spejler sig i hinanden og higer efter det perfekte liv, hvor alt er godt. Det tror jeg der er mange kvinder i min generation, der kan nikke genkendende til. Forfatteren ramte i hvert fald mig flere gange undervejs og gav mig lidt at tænke over. Så slemt er det vel heller ikke med de madpakker…:-)

image2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg ønsker mig…. Puppy!