Uhh, jeg er på "Toplisten"

Blog bogen

Har I læst hende hérs bog om blogging? Hvis ikke, så burde du som blogger måske gøre det. Der er mange gode oplysninger, ideer, do’s and dont’s i den. For eksempel er alt det tekniske omkring en blog volapyk for mig. Det blev jeg da lidt klogere på.

Og jeg blev bekræftet i, at det er indholdet i indlæggene, der er det vigtige. Indhold, som læserne ikke kan få andre steder, fordi det er mig personligt, der deler ud på min blog.

Og at kvaliteten og ikke kvantiteten er vigtig (og her garanterer jeg ikke for at alle mine indlæg har lige høj kvalitet, men forsøger at gøre de “lette” indlæg knap så ligegyldige som “Se hvilken juice jeg har købt i dag…”. Forsøger, er stadig i gang med at lære).

Jeg fik også understreget dét jeg selv lavede et indlæg om igår, nemlig at  læseren er den vigtigste for bloggen. Bloggen er jo bare en dagbog, hvis der ikke er læsere. Og meget gerne læsere der kommenterer:-)

Jeg har ændret bloggens layout, efter at have læst bogen (var i virkeligheden ikke særlig vild med pink/lyserød). Og jeg har fundet et udviklingspunkt – nemlig at tage nogle bedre billeder. Det er bestemt ikke alle mine billeder der er lige æstetisk smukke. Men de bliver taget med hvad jeg har ved hånden – iPad eller mobiltelefon (med dårligt kamera, I know). På den måde går det hurtigere fra handling til ord i forhold til, hvis jeg skulle forbi computeren hver gang for at tømme digitalkameraet (siger jeg og tager endnu et små-dårligt billede… Sorry). Køb eller lån bogen på biblioteket. Du bliver klogere på blogging.

Julia Lahme blogging

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uhh, jeg er på "Toplisten"