En tiltrængt pause

#sukkerfriseptember

Jeg spiser for meget slik. Og for mange kiks. Går sukkerkold hver dag kl. 15.30 og æder hvad som helst (altså mad!), der er i nærheden. Derudover går jeg hjemme hele dagen og småspiser mere end hvad godt er.

Min hud bærer præg af al den sukker. Den er uren som en teenagers. Rødmosset af rosacea (som i øvrigt formentlig forværres af sukker).

Min mave bærer præg af al den sukker.  Jeg har nogle graviditetskilo jeg gerne vil af med. Kommer jeg det med en Snickers om dagen? Nej. Det ved min fornuft godt. Og alligevel vil jeg bare have mere af alle de søde sager.

Hvorfor er jeg ikke stoppet for længe siden? Godt spørgsmål. Fordi der er sukker i næsten alt. Fordi du ikke kan handle, uden at få sukker smidt i hovedet. Fordi det er overalt. Jeg bliver fristet og kan ikke styre det.

Jeg er hoppet med på hende hers opfordring. #sukkerfriseptember. Har klaret 3 dage nu. Ved også, at jeg ikke får 30 dage uden sukker. Og det er også ok. Så længe at jeg øger min opmærksomhed på, hvad jeg propper i munden. Så er det en succes for mig. 15 sukkerfrie dage ud af 30 er mit mål. Men gerne flere. Er dog lige udfordret af, at begge mine drenge har fødselsdag i september. Så følger der kage og andet sødt med.

Jeg ved at jeg kan. Når jeg kunne stoppe med at drikke cola hver dag, så kan jeg også stoppe med at spise usundt sukker hver dag.

danskvand med citrus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tiltrængt pause