Flåt-alarm! Panik! Panik! Panik!

Så gik dén lørdag…

Mine drenge er ikke de eneste, der har fødselsdag i september. Så da de begge var inviteret til hver deres fødselsdag her i formiddag, tænkte jeg: “Fedt! Så har jeg en masse tid til at få ordnet alting, mens drengene er afsted og lillesøster sover formiddagslur”. I teorien.

I praksis foregik det mere sådan, at jeg var chauffør x 4, lillesøster sov i en halv time og den dej jeg trods alt nåede at sætte røremaskinen igang med at ælte, kom til at stå og vente i flere timer, før jeg fik den lavet til pizzasnegle til søndagens børnefødselsdag….

For de skulle jo ikke afsted samtidig, drengene. Og lillesøster fik trukket sit sovetidspunkt så meget, at hun næsten ikke kunne sove (og selvfølgelig var hun så overtræt her til aften, at jeg måtte sidde og vugge hende i mine arme, for at få hende til at falde til ro).

Nå, men pyt med hvad jeg fik nået. Drengene havde nogle dejlige fødselsdagsfester og nu hvor alle tre børn sover, kan jeg jo bruge resten af aftenen på at gøre de ting, jeg ikke fik nået i formiddags. Bage kage. Dække bord. Lave skattejagt. Finde remedier til posterne. Støvsuge kælderen. Prøvesmage kagen (det skal man altid huske at gøre inden man serverer den for andre). Og så i seng. I morgen går det løs med endnu en fødselsdag…

Fødselsdagsfest balloner

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flåt-alarm! Panik! Panik! Panik!