Hindbærsnitter
Efter gårsdagens kiksede småkage-bagning, kastede vi os i stedet over en klassiker, som vi vidste var et hit: hindbærsnitter. Nemt at lave, smager godt og så var regnvejrs-eftermiddags-underholdningen sikret.
25 stk.
Dej:
5 dl mel
1 tsk. bagepulver
150 g blødt smør
1 dl sukker
1 tsk. vaniljesukker
1/2 dl vand
Fyld:
1 1/2 dl hindbærsyltetøj
Glasur:
300 g Flormelis
Lidt vand
Krymmel
Bland mel og bagepulver. Tilsæt smør, sukker og vaniljesukker og ælt dejen godt igennem med vandet.
Del dejen i 2 lige store portioner og rul den første portion ud på et stykke bagepapir. Smør hindbærsyltetøj på.
Rul den anden portion ud på et nyt stykke bagepapir og vip den hen over syltetøjet og den første bund ligesom et låg.
Bag i en forvarmet ovn ved 200 grader i 20 min.
Når kagen er afkølet, pyntes den med glasur og krymmel.
Ingen kommentarer endnu