Don't try this at home...

Hindbærsnitter

Efter gårsdagens kiksede småkage-bagning, kastede vi os i stedet over en klassiker, som vi vidste var et hit: hindbærsnitter. Nemt at lave, smager godt og så var regnvejrs-eftermiddags-underholdningen sikret.

25 stk.
Dej:
5 dl mel
1 tsk. bagepulver
150 g blødt smør
1 dl sukker
1 tsk. vaniljesukker
1/2 dl vand

Fyld:
1 1/2 dl hindbærsyltetøj

Glasur:
300 g Flormelis
Lidt vand

Krymmel

Bland mel og bagepulver. Tilsæt smør, sukker og vaniljesukker og ælt dejen godt igennem med vandet.
Del dejen i 2 lige store portioner og rul den første portion ud på et stykke bagepapir. Smør hindbærsyltetøj på.
Rul den anden portion ud på et nyt stykke bagepapir og vip den hen over syltetøjet og den første bund ligesom et låg.
Bag i en forvarmet ovn ved 200 grader i 20 min.
Når kagen er afkølet, pyntes den med glasur og krymmel.

Hindbærsnitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Don't try this at home...