Fødselsdag igen

Timeout

Synes ikke man kan beskylde mig for at komme sovende til tingene i øjeblikket… Sidder sjældent ned og har liiige i overkanten af løse ender flyvende omkring ørerne. Ting der skal gøres, men hvor jeg bare har følelsen af, at lige meget hvor mange opgaver jeg går igang med at løse, så dukker der bare nye op.

I morgen skal absolut sidste børnefødselsdag i denne omgang holdes. Jeg skal have 10 drenge med hjem til boller og kage (glæder mig til at vise jer et billede af kagen – lige netop dén opgave har jeg betalt mig fra og fået en dygtig bekendt til at lave) og senere forældrene til kaffe. Har en skattejagt der ikke er udtænkt endnu, nogle slikposer der ikke er blandet, et bord der ikke er dækket, ja faktisk er bollerne ikke engang bagt endnu.

Men ud af de ting, er det faktisk det med forældrene der fylder mest. Vil gerne have at mit hjem ser nogenlunde ordentligt ud når der kommer “fremmede” i det. Altså, kan jo ikke lige nå at give køkkenet et make-over, men vil gerne have at der er ryddet pænt op og ikke hænger spindelvæv i hjørnerne.

Samtidig er jeg igang med en bog som er så sjov, gribende og fængende, at jeg slet ikke kan lægge den fra mig. Dårlig timing, når man har en uendelig to-do liste. Den hedder “Mig før dig” af Jojo Moyes. Jeg er cirka halvvejs og kan slet ikke lægge den fra mig. Den er skyld i at jeg kommer for sent i seng om aftenen og at jeg ikke får indhentet lidt søvn, når lillesøster sover formiddagslur. simpelthen kende slutningen på den historie inden weekenden.

Mig før dig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag igen