En hemmelighed og mættende morgenmad

Aftensmad – helt hjemmelavet

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at tiden mellem 17 og 18 er temmelig presset herhjemme. Der skal smøres madpakker, laves mad, underholde baby der er sulten/træt/øver sig i at stå=skal samles op fra gulvet og nusses lidt i nakken, når hun glemmer at holde fast…

Jeg prøver at gøre mig umage med mine børns aftensmad. Men min aftensmad er ikke altid noget at råbe hurra for. Det er oftest rester fra fryseren, rugbrødsmadder, suppe eller endda færdigmad, som skal tøes op i microovnen (selvom jeg ikke er meget for at indrømme det…). Det skal bare være hurtigt at lave.

Men nogle gange har jeg lige den my af et overskud der gør, at jeg får snittet nogle grøntsager og laver et ordentligt måltid helt fra bunden. Sådan var det i dag. Der fik jeg nemlig broccoli, gulerødder, hvidløg og peberfrugt stegt i kokosolie. Og pastapenne der blev ristet lidt på panden sammen med grøn pesto. Og til sidst lam skåret i strimler. Spiser sjældent lam, da min mand ikke kan lide det (“klam” som han meget modent kalder det…). Men når han nu alligevel ikke er hjemme, spiser jeg det så meget som jeg kan komme til.

Aftensmad

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hemmelighed og mættende morgenmad