Fiskehaps - 1/3 anbefaling

Baby sviner/øver sig i at spise

Goddamnit, det sviner, når baby er i gang med at øve sig i at spise. Havde lykkeligt glemt hvor meget tid man bruger på at gøre rent efter sådan et måltid. Ikke rydde op. Gøre rent. Med spand, varmt vand og klud. Nogle gange endda skurebørste…

Baby har nu fundet ud af at:
mad kan mases
noget mad kommer ud mellem fingrene på en sjov måde
mad kan smides
mad kan spises
mad kan spyttes ud igen
gaffel kan smides
gaffel kommer tilbage igen, helt af sig selv
fingre inkl. smøreost kan nå om til håret bagpå hovedet

Nogle gange er jeg heldig, at det passer med, at hun kan komme i bad, direkte efter hun har spist. Andre gange skal jeg forsøge at finde min søde, dejlige, velduftende baby frem igen bag al makrellen, leverpostejen og smøreosten med en klud. Det er en loose-loose opgave – vi hader det. Begge to.

Tager hende nogle gange med hen til håndvasken og prøver med rindende vand. Det plejer dog bare at resultere i skift af sokker, idet hun har en særlig evne til at få lusket sine fødder op i vasken også.

Når baby er “ren”, er det Trip Trap-stolens tur. Jeg har et par gange glemt den, fordi der lige kom putning af børn og alt muligt andet i vejen. Det sker ikke ustraffet. Se lige en mor blive stram i ansigtet, når hun opdager den snaskede stol efterfølgende morgen… Det er jo et mareridt at gøre sådan en stol med størknede madrester ren.

Baby spiser 3 hovedmåltider (hvor stol og baby bliver max grisset til) og 2-3 mellemmåltider (hvor stol og baby bliver medium grisset til). Det bliver immervæk til en del timers rengøring om ugen.

Baby sviner

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fiskehaps - 1/3 anbefaling