Forstyrret søvn (og om vigtigheden af at have en brandalarm, der virker)

Baby-chok

Dumme, dumme mor! Det var aldrig sket hvis manden havde været hjemme. Øv!

Lillesøster fik klippet negle i går. Da vi er ved den sidste tå, griber hun ud efter saksen – den er lukket, men hun får alligevel et rids under pegefingeren, som ikke lige vil stoppe med at bløde. Jeg giver hende et lille plaster på. Alt er godt igen.

Klip til nat kl. 3. Baby vågner. Jeg tager hende op, lægger hende til brystet som jeg plejer at gøre. Hun nægter. Vender hovedet helt væk. Jeg forsøger med det andet bryst. Samme reaktion. Baby klynker, vil ikke ligge ned. Jeg tænder lyset. Baby smiler, men kan stadig ikke falde til ro. Jeg overvejer om bryster er løbet tør for mælk, om jeg skal ned og lave en flaske til hende…

Opdager så at plasteret ikke er på hendes finger mere. Leder febrilsk i hendes seng efter det – det må være faldet af. Checker hendes mund. Finder intet. Men kan pludselig se at hun gumler på noget. Prøver igen at kigge i hendes mund. Og dér er plastret! I munden! For satan et chok. Tænk sig hvis det havde sat sig fast. Tænk sig hvor mange gange jeg har bedt de store drenge om at holde deres små dimser langt væk fra hende fordi hun putter alt i munden. Og så gør jeg det selv. Lortemoren over dem alle.

Får plaster ud og smider det langt væk. Giver baby en ekstra lang krammer. Tuder lidt over hvor dum man kan være. Baby vil gerne have bryst nu. Falder i søvn. Mor er blevet lidt klogere på at man skal tage advarsler alvorligt.

Plaster

2

  • Hej Soldiers wife,
    Puha, hvor lyder det ubehageligt! -Hvorfor sker sådan noget altid m natten?! Men hvor er det godt klaret! -Tak for din ærlige fortælling 🙂
    Mvh Cecilie

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Soldier's wife

      Tak for din kommentar, men føler mig nu ikke særlig “godt-klaret”-agtig. Simpelthen så tossedumt at give en baby plaster på… Nå, men der skete ikke noget (ud over det jo er mega klamt at have et plaster i munden, ad) og så blev jeg så klog!:-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forstyrret søvn (og om vigtigheden af at have en brandalarm, der virker)