Om at bede om hjælp

Legetæppe til baby

Jeg har syet et legetæppe til vores baby. Jeg er ikke specielt god til at sy. Jeg sjusker lidt for meget og hvis undertråden driller (og det gør den tit), så er jeg for doven til at pille det op igen for at få det til at se pænt ud.
Det tøj jeg syr selv, bliver, med få undtagelser, sjældent brugt mere end et par gange. Men jeg kan sy, slapper af med det og glemmer tid og sted. Jeg er nok bare bedst til at sy ligeud – altså sådan noget som pyntepuder og dynebetræk… Det passer til mit temperament:-)
Da jeg var gravid, gik jeg igang med projekt legetæppe. Jeg er meget dårlig til at få smidt mine stofrester ud, så har bunker af stof til at ligge. Klippede et stykke pap ud i 25×25 cm og brugte det som skabelon på stofresterne. Klippede 25 kvadrater, syede dem sammen, fandt et stort stykke til bagsiden, lagde pladevat imellem og afsluttede med kantebånd.
Har både forsøgt at tænke over hvilke farver jeg satte sammen, men også forskellige tekstiler, som er sjove for baby at røre ved og kradse på.
Og så er det sjovt for mig at kigge på alle stofresterne og huske på “Dét stykke brugte jeg til en slå-om-trøje, dét stykke lavede jeg hagesmæk ud af, dét stykke blev til Sidsels babys dynebetræk…”. Mange hyggelige minder.

Legetæppe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at bede om hjælp