Legetæppe til baby

Glædelig Sankt Hans

Vi har her i familien ikke rigtig nogen tradition i forbindelse med Sankt Hans. Min mand er næsten hvert år på øvelse her i slutningen af juni, så har ikke haft den store lyst til at tage alene afsted og har ikke været i stand til at finde et lidt børnevenligt arrangement her i nærheden hvor bålet ikke først tændes kl. 20 og hvor snobrødspindene først kommer frem efter båltalen. Så vi har holdt os hjemme og børnene har passet deres sengetider. Det giver også væsentligt færre konflikter dagen derpå…
Så ønsker alle en god og hyggelig aften med venner og naboer. Vi bliver hjemme og snupper en pizza – for hyggens skyld:-)

Sankt Hans bål
Sankt Hans bål (eller Chimp Hans, som sønnens legekammerat kaldte det tidligere i dag:-)) – måske til næste år?!

2

  • Manden er også på øvelse her i huset. Børnene fik tilbuddet om at tage til vandet, hvor der er bålfest. De ville heller blive hjemme, så vi dækkede fint bord, grillede, skålede i sodavand, lavede heks, bål og grillede skumfiduser. Da jeg ville synge midsommervise stod de dog af:). De ville heller battle i “choppy bunny”. Så lærte jeg også noget i dag.
    Glædelig Skt Hans.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Soldier's wife

      Ha ha, nej kan godt forstå at de sagde stop ved Midsommervisen:-) Lyder som en hyggelig aften I har haft. Kunne godt have gjort lidt mere ud af borddækningen herhjemme… Fik os en fin snak om Sankt Hans så de ikke er helt på bar bund når de kommer i skole/børnehave i morgen:-) Kender ikke Choppy bunny, men tænker ikke at jeg går glip af noget vigtigt?!:-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Legetæppe til baby