Nyt domæne + indlægsspam

Store Fødselsdags Måned

Begge mine drenge har fødselsdag her i september – den mellemste bliver 5 år i dag og den store bliver 8 år om 12 dage. Vi holder afsindigt mange fødselsdage – altså virkelig, virkelig mange! Nogle ville sige overdreven mange fødselsdage. Det er et traume jeg har med fra barndommen

Startede i dag med at fejre fødselaren, sende melon-monster med i børnehaven, spise Kaj-kager til eftermiddag og spise på Bones til aften.

Melon monster

I morgen tager vi til den anden ende af landet. Vi skal nemlig fejre begge drengene + deres fætter på lørdag sammen med mandens side af familien. Retur igen søndag. Savner rigtig meget manden til at køre den lange vej.

Så har den 5-årige inviteret 6 venner med hjem – han har i flere år været misundelig på sin storebror, der havde sine klassekammerater til fødselsdag, så nu får han også lov. Bare et par timer. Og en skattejagt. Samme dag kommer min side af familien og fejrer begge drenge.

Så bliver det den store søns fødselsdag. Den ville han gerne bare fejre sammen med sin familie – det blev jeg faktisk lidt rørt over. Han vil gerne dele slikkepinde ud i skolen. Og hans højeste ønske er, at komme i Ikea og spise til aften!! Det får han selvfølgelig lov til. Fint skal det være 🙂

Så skal han lige have 10 drenge med hjem fra klassen med hvad der hører sig til af pizzasnegle, boller, kakao, skattejagt og Lego Chima kage. Det ordner jeg lige.

Og sidst, men ikke mindst, så skal vi i sommerhus med nogle venner, hvis børn havde/har fødselsdag i juli/oktober, så der ryger nok også lige et stykke kage og en bolle ned. Og lidt flere gaver!

Og så er vi glade for, at der går et helt år mere, før det bliver september igen!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt domæne + indlægsspam