Reflektioner fra en "blogger"

Status over november måned

Blogger-pause i en hel måned… Hmm, hvad har jeg fået ud af det? Hvad er der sket? Hvad har jeg lært? Og tænkt?

Først og fremmest kan jeg se, at mit besøgstal er steget KRAFTIGT. Ved ikke hvordan det er sket, men tankevækkende, at jeg har flere besøgende på min side når jeg INGENTING skriver, sammenlignet med de måneder hvor jeg skrev mindst en gang om dagen…:-)

Min mand er kommet hjem. Det er dejligt. Virkelig dejligt. Men heller ikke helt nemt. Det er faktisk begrænset hvor mange gange vi to har snakket sammen med i løbet af de 3 måneder han var udsendt. Han har ringet hjem masser af gange, men det var mest på børnenes præmisser på Skype, hvor de kunne se ham og hvor de kunne vise ham ting, snakke sammen på deres måde. Men mor og far… Ikke ret mange dybe og uforstyrrede samtaler der! Vi skal lige have en hverdag igang igen. Jeg er vant til at klare det hele selv. Han er vant til at jeg ordner alt – vi skal begge lige finde et leje sådan midt imellem hvor jeg giver lidt slip, overlader lidt flere opgaver til ham og at han øver sig i at tage lidt mere over.

Min barsel er slut. Jeg starter på arbejde på mandag. Jeg glæder mig ikke. Nu skal jeg arbejde uafbrudt indtil jeg går på pension… Mit fag har ændret sig voldsomt imens jeg har været på barsel. Lærerne har fået et alvorligt hak i tuden og er tilsyneladende, i nogles øjne, så dovne, at de skal overvåges når de arbejder – ellers laver de nok ikke noget. Så jeg skal fra på mandag tilbringe 40 timer hver uge på min arbejdsplads. Det går ud over mine egne børn og min tid med dem. Og det har jeg det svært med.

Blogging? Jeg ved endnu ikke hvor meget arbejde jeg vil lægge i det. Jeg har flere gange i den måned der er gået, savnet at skrive indlæg. Og samtidig har det været en lettelse med al den ekstra tid jeg havde. Tid, som virkede lidt spildt sammenlignet med det antal af sidevisninger jeg havde. Vi får se hvor meget det bliver til i december.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reflektioner fra en "blogger"