Slut på en regnfuld ferie

Knald på!

Pyh, jeg synes, at jeg har lidt rigeligt at se til i disse dage. Jeg har en stor dreng hjemme fra skole med feber og hoste. Jeg er ved at starte lillesøster op i vuggestue, hvilket går voldsomt meget ud over søvnen, som skal skubbes lidt, for at komme til at passe. Jeg har et midterbarn som kræver min opmærksomhed. Og så har vi farmor boende, hvilket er en stor, stor hjælp på mange områder, men som samtidig betyder ændrede rutiner. Jeg skal forestille, at have styr på indkøb, aftensmad og være en smule selskabelig om aftenen i stedet for at begrave mig i en bog, som jeg ellers har været vant til i flere måneder nu.

Lillesøster klarer vuggestueopstart rigtig flot. Hun er nysgerrig, opsøger de andre børn, tør komme op på armen af en voksen, holder fast i sit legetøj, når en af de større børn kommer og vil tage det fra hende (man er vel hærdet hjemmefra). Men hun er træt, for hun mangler sin formiddagslur. I går faldt hun i søvn på vej hjem fra vuggestuen og sov i 3 timer.

Storebror sidder bare og hænger foran tv hele dagen. Han har ikke engang lyst til at spille iPad! Har det ok, men får så pludselig feber og ondt i maven. Spiser ikke rigtig noget og sover dårligt om natten. Er bange for at det trækker ud hele ugen før han er klar til at komme i skole igen.

Og mellemstebarnet får al den tiloversblevne energi jeg magter at skrabe sammen. Vi er i gang med at lave en kongekrone i bedste Art Attack-stil, tegner, spiller spil og krammer. Kan mærke, at han virkelig har brug for mig i øjeblikket.

Troede at vi var langt forbi det tidspunkt, hvor der kunne opstå kriser i forbindelse med soldat-udsendt-projektet. At vi med kun 3 uger tilbage bare kunne gå og glæde os til han kommer hjem igen…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut på en regnfuld ferie