Mere post til soldaten

Fiskehaps – 1/3 anbefaling

For et par uger siden fik jeg en pakke tilsendt. Den indeholdt to slags Fiskehaps, som jeg havde tiltusket mig gennem hende her. Børnene var ved at gå til af spænding – hvad var det for nogle små, farvestrålende pakker vi havde fået tilsendt?

Vores børn er rimelig habile fiskespisere – altså laks, fiskefrikadeller, fiskefileter – så ældstesønnen hev straks en Fiskehaps til sig og åbnede den. Men efter at have snust til den, ville han ikke engang smage på den… Mellemstebarnet, der ikke havde set dette optrin, kom og fik også fat i en lille fisk. Men med kommentaren: ” Den er sådan lidt gummiagtig” sagde han også pænt nej tak til Fiskehapsen.

What to do? Lillesøster, dronningen af makrel i tomat, skulle også prøvesmage. Og dét var et hit. Det glider i en lind strøm lige ned i maven. Sidder med sine små, buttede fingre og fanger udskårne stykker af blød fisk. Banker med skålen, når den er tom. “Jeg vil have mere, mor!”. Elsker at lege med den farvestrålende emballage. Hun synes, at de smager godt. Så for hendes skyld køber jeg dem igen, når vi løber tør. Ikke for drengenes skyld…

Fiskehaps

Fiskehaps

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere post til soldaten