På date med min mellemste skat

I dag har vi sendt storebror en tur i skoven. Han skal overnatte i shelter sammen med nogle fra hans klasse. Det var lige før han ikke ville med, når han ikke kunne få sin far med ligesom sidste år. Men nogle af de andre fædre tilbød at tage sig godt af ham og så blev han til sidst overbevist. Er sikker på at han får en skøn tur med pandekager, popcorn, snobrød, natur (regn!) og legekammerater dagen lang. Og er sikker på at han kommer hjem i morgen og lugter af bål, har formentlig ikke børstet tænder, men med lys i øjnene.

 image19

Så var vi tre tilbage… Mellemstebarnet ville på biblioteket. Det STORE bibliotek! Så vi startede bilen op og kørte ind til storbyen. Legede i et par timer med kingsize byggeklodser, spillemaskiner, bøger og balancedimser. Lillesøster havde en fest med alle de farvestrålende ting, der var at kigge på.

Bagefter gik vi i center. Købte nye strømper til knægten, der vokser ud af alt sit tøj i øjeblikket. Og så hang vi ud på Joe & the juice. Lillesøster sov i klapvognen, så det var bare os to. Det var sgu’ hyggeligt. Det skal man huske engang imellem. Han nød min udelte opmærksomhed. At han ikke skulle dele mig med de andre to.

Meeeen, så ville han faktisk gerne videre hen og kigge i Fætter BR butikken:-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen