Læg mærke til det smukke

En dejlig dag (i sol og regn)

I dag har børnene og jeg været på besøg hos bedsteforældre, som tog os en tur med ud i naturen. Drengene fik brændt en masse krudt af sammen med deres fætre. Tonsede op og ned af bakkerne, som kun børn har energi til. Plukkede brombær og blåbær. Fandt pinde, der lignede geværer og sværd. Og kæmpede mod hinanden. Lillesøster sad på tæppet og spiste græs. Og kiggede på det overvældende landskab omkring hende.

Så blev himlen sort, og vi måtte skynde os at pakke sammen og tage hjem inden vi druknede helt. Men inden da, var vi lige forbi naturmuseet og kigge på en udstoppet ræv, grævling, mår, ugle og hovedet af en kronhjort og røre ved nogle forskellige slags sten. Der er altid så meget at snakke om og forklare (hvis man kan…), når man har børn med i naturen.

Dagen sluttede af med hjemmelavet pizza og vi fik en pose nyplukkede æbler med hjem (de skal vist afprøves i juiceren i morgen tidligt).

Fyldt op på den gode måde. Jeg er klar til endnu en dag alene på skansen igen i morgen.

Bakker

Lyng

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læg mærke til det smukke