Barnevognsophæng

Rå forårsruller

Jeg har lavet min egen forårsrulle. Det er stort her i huset. Vælger normalvis de nemme løsninger, når der skal laves mad. Det skal gå hurtigt og være nemt. Men så så jeg at Netto havde rispapir i deres katalog. “Hvordan mon man bruger det?”, tænkte jeg. Søgte lidt på nettet og voila, så havde jeg handlet ind til min aftensmad. Og det var jo faktisk ret nemt når det kom til stykket.

Rispapiret skal i varmt vand, indtil det er blødt. Fyld kan være hvad som helst. Jeg puttede avokado, gulerødder, agurk, stegt kylling, syltede ingefær (dem havde de også i Netto), chili sur/sød sauce og Satay sauce i. Det var virkeligt lækkert.

Første rulle blev ikke så pæn. Og jeg troede man kunne have den i hånden og bide af den. NO!

2. rulle blev pænere. Og denne gang brugte jeg kniv og gaffel. Det gik meget nemmere. Og 3. rulle blev endnu pænere. Der blev et stort show ud af det. Hver gang jeg gik i køkkenet for at bløde et stykke rispapir op, fulgte 2 x børn med for at se, mærke, spørge – det var tilsyneladende det mest spændende, de havde set i deres liv! Den ældste turde smage på rispapiret. Dét skulle den mellemste ikke nyde noget af.

Yum yum! En ny ret er kommet på den ellers så traditionelle madplan.

image20

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnevognsophæng