Endnu en dejlig dag

Lidt om BH’er

Baby er nu så stor, at hun kun bliver ammet om natten, i tilfælde af at hun vågner. Det betyder, at jeg ikke behøver at have tilgængelige bryster hvor som helst og når som helst og at jeg kan pensionere mine forvaskede og temmelig slidte amme-BH’er. De gjorde alligevel ikke rigtig noget godt for formen (og længden…) på mine bryster, så jeg har glædet mig til den dag, hvor jeg kunne finde de pæne BH’er frem fra skabet igen. Endnu en æra er slut, men i dette tilfælde er det faktisk helt ok.

Så slut med de opknappelige BH’er. De gamle er blevet støvet af og så tester jeg dem én efter én for at se om de stadig passer. For det kan da godt ses, at jeg nu har udsat mine bryster for 3 x amning. Og de er heller ikke helt tilbage til den størrelse de havde før jeg blev gravid. Jeg er trods alt ikke helt færdig med at amme.

Jeg har forholdsvis stor barm og skal ind i en rigtig undertøjsforretning for at købe BH’er. Ikke noget med de billige fra H&M med mindre man synes at 4 bryster eller bryster på ryggen er pænt. Heller ikke noget med fine spaghetti-stropper – der skal nogle ordentlige, solide stropper til for at holde alt på plads. Og jeg skal prøve mange BH’er før jeg finder den rigtige. Hvis jeg er heldig og finder en rigtig velsiddende en, køber jeg gerne både en sort og en hvid i samme model. Man ved aldrig hvornår man falder over en god BH igen.

Jeg ønsker mig nye BH’er – ikke for mange blonder, gode brede stropper og mindst 2 hægter bagpå. Det kræver sin BH at holde styr på sagerne…

BH

(dette er ikke en selfie…)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en dejlig dag