Kunstindkøb

Jeg laver ikke noget…

Jeg er rigtig, rigtig dårlig til at slappe af. Min mand kobler af med at se TV, jeg er helt modsat og synes at jeg spilder min tid, hvis jeg ser fjernsyn. Vil hellere lave noget – så kan det streges fra den uendelige to-do-liste.

Men jeg øver mig. For jeg ved jo godt, at det er godt for sjæl og krop at lave ingenting. Bare engang i mellem. Lige nu er mand og børn på stranden. Lillesøster sover. Der er ikke noget jeg skal lave.

Så jeg har sat mig i en stol på terrassen. Sidder og glor ud i luften. Kan hverken nå min mobil eller iPad. Tanker flyver ind og ud af mit hoved, men jeg laver ingenting. Jeg glor bare. Nu begynder mit ene ben at “hoppe”. Tæerne vrikker. Det kribler i fingrene. Jeg kigger rundt – der er så meget jeg kunne skynde mig at nå inden baby vågner. Argh, jeg kan ikke holde ud til at sidde her. Må i gang igen. Men nåede da at sidde i hele 10 min. Helt afslappet. Eller noget…

Helt afslappet

(ja, hynderne fulgte også med, da vi købte sommerhuset. Vi er i gang med at spare sammen til nogle nye. Mindre mønstrede…)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunstindkøb