Hummus

Striber der virker

For et par uger siden, vandt jeg en konkurrence. Blandt de fine ting jeg fik tilsendt, var der også  et produkt, som hjælper sommerstriberne på vej i et kedeligt vinter-ikke-så-blond-længere hår. Casting Sunkiss Jelly fra L’Oreal.

L'Oreal Sunkiss jelly

Metoden er enkel: geléen påføres i enten vådt eller tørt hår. Enten i hele håret eller i striber. Hvis håret udsættes for varme fra fx føntørrer eller sol, virker det endnu bedre.

Og det bedste af det hele er, at effekten er permanent – ligesom ægte kærlighed (det står der!) Nå, men bortset fra det sludder, så virker geléen rigtig godt. Allerede første dag kunne jeg se forskel, så fortsætter sommeren over og håber på at det holder et stykke ind i efteråret. Lysner faktisk håret så meget, at de få grå i tindingerne bliver lidt usynlige. Big WIN:-)

Jeg brugte den der hedder 02, fra dark blonde til light blonde. Gav 01 til en veninde som har mørkere hår end jeg. Hun fik også allerede første dag kommentar (fra sin mor) om hun ikke havde fået lysere hår.
Det virker!!

Sol-striber

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hummus