Hvem der bare kunne hækle...

Tyveri!

Dette er et surt opstød. Så er du advaret!

I dag startede vores ferie. Manden havde sidste arbejdsdag i går, inden ferie med familien og derefter udsendelse. Vi skal være i vores  sommerhus og vi har virkelig glædet os.

Vi ankommer, pakker ud.

Hov! Alt vores persille er væk (der var virkelig meget). Nå, det er nok bare rådyrene der har været på spil. De går jo også og spiser vores basilikum. Ha ha.

Nå! Vores lille oliventræ er væk! Spiser rådyr også sådan nogle? Altså stammen og det hele? Mærkeligt.

Hvad f…..! Hele rækken af solcellelamper er væk! Dem har rådyrene sgu’ da ikke spist! Og hvem stjæler solcellelamper? De koster 60 kr for 5 i Harald Nyborg!! Hvem stjæler sådan noget?

En ting er at der er stjålet noget billigt møg, som vi hurtigt kan anskaffe os igen uden at vi bliver ruinerede. Men hvad bilder folk sig ind?! Det var vores lamper. De havde et formål. Hold nallerne væk fra vores lamper og køb nogle selv, hvis du synes at de er så pæne! Har dine forældre ikke lært dig forskellen på “dit” og “mit”? Altså!!

Der står én tilbage. Den virker ikke, så den kunne tyvene ikke se, da de i nattens mulm og mørke stjal de andre lamper. Ha, I fik ikke dem alle…

Enlig solcellelampe

(vi tror stadig at der er rådyrene der har spist persillen – har ikke fantasi til at forestille mig at den er blevet stjålet…)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem der bare kunne hækle...