Glædelig Sankt Hans

Bryllupsdag

Vi har 9 års bryllupsdag i dag (jep, det betyder kobberbryllup juleaften 2017 – så langt tænkte vi ikke da vi valgte datoen…). Manden er ikke hjemme. Han er, ligesom 6 af de foregående 9 år, på øvelse, så fejrer dagen alene med mine børn. Måske det var i dag man skulle gøre lidt ekstra ud af borddækningen og lade børnene få dessert?

Vi havde kendt hinanden i 4 1/2 år da vi blev gift og grunden til at vi blev gift dér (altså ud over at vi elskede hinanden), var at han skulle udsendes for første gang mens vi havde været kærester. Som kæreste har man ingen rettigheder hvis det værst tænkelige skulle ske under udsendelsen – det har man som kone.

Vi havde ikke de store ønsker om et hvidt pang-kirkebryllup, så i stedet tog vi kontakt til det danske konsulat på Sicilien, fandt frem til en skøn dansk kvinde, der var italiensk gift og kunne agere tolk, og så blev vi gift på et rådhus på Sicilien af en ægte italiensk borgmester der totalt meget lignede en fodboldspiller:-) Havde den skønneste dag og da vi kom hjem fra vores ferie, sendte vi breve med billeder til familie og venner (det var før smartphones, ipads og trådløst internet…), som selvfølgelig alle blev glædeligt overraskede.

Vores drøm er at tage børnene med derned engang og vise dem den smukke, lille bjerglandsby, hvor mor og far blev gift. Måske vi skulle holde jul dernede i 2017??:-)

Dejlig dag, meget romantisk.

Bryllup Sicilien

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig Sankt Hans