Bagerens hemmelige opskrift på gulerodsbrud

Godmorgen torsdag

Starter morgenen med en god juice. Har et lille opskrifthæfte, som jeg nogle gange søger inspiration i, men for det meste prøver jeg mig bare frem med det frugt og grønt jeg har til rådighed.

I dag står den på 2 appelsiner, 1 grape, 2 gulerødder og lidt ingefær. I hæftet står der at appelsin har en udrensende effekt, at grape holder blodsukkeret stabilt, at gulerod afgifter og fremmer fordøjelsen og at ingefær styrker dit stofskifte. Så ved I det! God dag til jer.

Juice

3

  • matilde

    Det lyder ellers lækkert! men med Studiestart lige om hjørnet tror jeg ikke at jeg bør indtage noget med udreJSende effekt … den trang er vist stærk nok i forvejen 🙂 (p.s. normalt kommenterer jeg ikke på hvad der indlysende er tastefejl men denne var bare så sød! )

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • matilde

    Det lyder lækkert! men med Studiestart lige rundt om hjørnet tror jeg ikke det er klogt at jeg indtager noget med udrejsende effekt … den trang er vist stærk nok uden yderligere stimuli 🙂 (p.s. normalt ville jeg ikke kommentere på hvad der indlysende er en tastefejl men denne var bare så sød!)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Soldier's wife

      Ha ha, du godeste nej – pas på med den juice:-) Fejl er rettet (damn you, autocorrect), så nu kan du roligt indtage drikken:-) Tak!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagerens hemmelige opskrift på gulerodsbrud