Den sjuskede syerske

Svigerfamilien på besøg

I weekenden får vi min mands familie på besøg. De skal sige farvel/på gensyn til deres søn/bror/svoger/onkel/barnebarn, inden han skal udsendes. Det er hyggeligt at de kommer. Men det bliver klemt. Meget klemt! Vi skal være 12 i et sommerhus med 6 senge (8, hvis man tæller sovesofaen med… Altså, det er en sofa. Den står i stuen).

Klematis

Mine svigerforældre mener, at de sagtens kan sove i udestuen. Dét tror jeg så ikke. Min svoger og svigerinde har taget et telt med, som børnene evt. kan sove i – dét kommer heller ikke til at ske, kunne jeg tydeligt mærke på ældstesønnen, da jeg fremlagde forslaget for ham. Oldemor, farfar og farmor snorker voldsomt højt – det er man også lige nødt til at tage hensyn til i den sengeplads-tetris vi har gang i. Og lillesøster har fundet en ny A-I-A-I-A-I-lyd, som hun gerne afprøver kl. 5 om morgenen. Det skulle man måske også lige tænke over, inden man fylder huset 200% op…

Nå, men det går nok alt sammen. Er mest bekymret for toilettet – vi har kun et! Til 10 mennesker (2 små bruger ble, men skal dog også både i bad og have børstet tænder i løbet af 5 dage!!) Nå, igen: det går nok alt sammen:-)

God weekend til jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sjuskede syerske