En sur, gammel mand

Når virkelighed banker på…

Vi holder sommerferie. Solen skinner, som den sjældent har gjort på en dansk sommerdag. Drengene leger. Manden maler sommerhus. Baby sover. Mor læser en bog. Alt er præcis som det skal være.

Bortset fra, at vi tæller ned… Manden skal udsendes, være væk fra os i lidt mere end 3 måneder. Går glip af datterens første kravlerier. Ældstesønnens tabte tænder. Mellemstebarnets forvandling fra lille børnehavebarn på vej mod skole.

Vi prøver at lade som ingenting, nyder bare dagene sammen, men bliver alligevel mindet om det, der nærmer sig. Har fået en indbydelse på Soldaterportalen.dk til pårørendearrangement. Efter at han er taget afsted. Så kan jeg jo ikke komme. Har lissom 3 børn jeg skal have “afsat”…

Sandslot

(Er jeg den eneste pårørende, der synes at soldaterportalen er lidt tam? Troede der var lidt mere kontakt mellem de pårørende derinde, men det er der i hvert fald ikke indtil videre… Faktisk en af grundene til at jeg har oprettet denne blog. Synes jeg savner kontakt til andre soldaterkoner).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sur, gammel mand