Lidt om liv og død

Home sweet home

Så er vi hjemme efter en dejlig måned i vores sommerhus. Edderkopperne har hygget sig under reolerne. Nogle planter er gået til i den stærke sol. Huset er ét stort kaos af vasketøj, ting der ikke er pakket ud endnu, ting som pludselig ikke skal bruges mere og derfor bare står i vejen (baby er blevet for stor til at sidde i skråstol – forstår det ikke, hun er jo lige blevet født…).

Frugt

Det er dejligt at være i sommerhus, men det er også godt at være hjemme igen. Alt vores tøj er i skabene, så vi ikke behøver blive ved med at vælge mellem de samme 4-5 T-shirts. Alt hvad jeg skal bruge, er i mine køkkenskuffer. Hele 3 toiletter at vælge i mellem, i stedet for at deles om 1. Mellemstebarnet var så lykkelig over at være hjemme ved sit badekar igen, at han tog bad i 1 time. Og ikke mindst – min juicer! Jeg har savnet den meget. Slut med havregrød om morgenen denne sommer – nu vil jeg have juice.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om liv og død