Strand-leg

Flydende morgenmad

Efter indkøb af min juicer, består min morgenmad de fleste morgener af forskellige slags juice. Jeg har altid spist meget til morgenmad, men har svært ved at holde mig mæt indtil frokost – synes heller ikke at juice holder mig mæt, men jeg føler mig dejligt sund når jeg har indtaget sådan et “måltid”, så der er favorit-morgenmaden i øjeblikket. Lavede rødbede/æble/ingefær-juice her til morgen, uhm!

Oftest ryger der også en kop te ned. Er slet ikke kaffe-drikker, men har presset mig selv til at lære at drikke te (var simpelthen så træt af altid at “Nej tak” når jeg blev budt noget at drikke til fx møder). Startede med sort Pickwick bær-te, men er med tiden blevet rigtig glad for urtete (især Yogi Tea, alt med lakrids), hvid te og grøn te. Har desuden en afsindigt-voksende mynte i haven (som kan bruges til andet end mojito…), som jeg brækker en stængel af og lader ligge og trække i teen – giver en ekstra dejlig smag.

Te

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strand-leg