Morgenmad: havregrød
Når årstiderne går mod efterår og vinter, synes jeg det er rart at starte dagen med noget varmt og mættende. Jeg begyndte at spise havregrød da jeg fik børn. Lavet på vand, men spiced up med div. frugt og nødder – ellers er det simpelthen for kedeligt og smagsløst.
I dag er der blåbær, mandler og gojibær på (kan det overhovedet lade sig gøre, at tage et godt billede af havregrød?!)
Og så harcelerer jeg lige endnu engang over de “blåbær” som oftest sælges i butikkerne. For det er ikke blåbær, det er mosebøllebær! Forstår simpelthen ikke at butikkerne har lov til at kalde varerne noget de ikke er, formentlig bare fordi det sælger godt? Gad vide om det også sker med andre varer? De smager fint, mosebøllebærrene, men det gør dem ikke til blåbær og det giver dem ikke de fine egenskaber, som blåbær er kendt for. Læs lige om de falske blåbær her.
(mine blåbær er “de ægte”, plukket i Sverige sidste år og frosset ned i små portioner. De er blå hele vejen igennem og ikke hvide som mosebøllebærrene).
Ingen kommentarer endnu