En god start på dagen

Top 10 liste…

… over ting som kun sker, når manden er udsendt! (samlet sammen over i alt 5 udsendelser og i helt vilkårlig rækkefølge)

– jeg kan ikke huske, hvor jeg parkerer bilen, når jeg er ude og handle.
– nyindkøbt vandmelonen ligger og triller rundt bag i bilen med fare for at smadre i 1000 stykker, når jeg åbner bagagerummet.
– ingen checker vejrudsigt, så børn kommer i børnehave og SFO uden solcreme på.
– ingen checker vejrudsigt, så børn kommer i børnehave og SFO uden regntøj.
– vaskemaskinen bryder sammen.
– vi løber tør for mælk igen og igen. Og igen.
– bilen får kun fyldt diesel på, når knappen, der fortæller at tanken er ved at være tom, lyser rødt.
– en kollega kommer til at tage min jakke (inkl. cykel- og husnøgle) med hjem, hvilket er skyld i flere timers panik over hvordan jeg skal få hentet børn, hvordan vi skal komme ind, hvordan vi skal få aftensmad… Alt ordner sig, men da vi, lettere forsinkede, går hjemad, bryder århundredets regnvejr ud, mellemstebarnet hyler og alle må direkte hjem i varmt karbad, for at få varmen igen. Det var en sort dag!! (men sjovt nogle måneder senere:-))
– der går flere uger i mellem at græsset bliver slået (og ikke 1 gang om ugen, som han ellers formanede mig om…)
– verdens værste snevejr med flere ugers indelukke i huset, fordi barnevogn ikke kunne køre nogle steder (jer der havde små børn MÅ kunne huske det – januar 2010. Gys!). Billedet er taget af en fotograf, der tilfældigt kom forbi, mens jeg forsøgte at komme hjem inden snevejret for alvor brød løs. Skubbende en barnevogn, kampsvedende og med hylende barn på bobslæde bundet fast på barnevogn. Det var sgu en hård omgang. Men sjovt at kunne sende billede til manden i ørkenen: “Her kan du se, hvad jeg får tiden til at gå med herhjemme”.

Januar 2010

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god start på dagen