Musik - soundtrack til mit liv

Madkasse til lillesøster

Vi nærmer os tiden, hvor lillesøster skal startes op i vuggestue. Begge hendes storebrødre har gået samme sted, så vi kender pædagogerne og er helt trygge ved det hele. Det er bare gået lidt for hurtigt. Så er barsel også snart slut. Og så er min lille baby ikke en lille baby længere, men en lille pige, der har sit eget liv uden hendes forældre….

Nå, men jeg er typen der pludselig panikker over, at vi kun har blå Spiderman-madkasser i kaos-skuffen. Det kan hun da ikke have med… Så selvom der er over en måned til at hun skal starte, skyndte jeg mig på nettet for at finde en lyserød madkasse til hende. Med navn på. Og med ordentlig lukkefunktion, som selv de små fingre kan finde ud af (i modsætning til langt de fleste af dem vi har købt i supermarked, som er håbløse at lukke igen).

Det kunne de her hjælpe med. Og de har også den vildeste levering, for madkassen ankom med posten dagen efter. God service. I like. Og så har jeg én ting mindre på husk-til-vuggestue-listen.

Madkasse tudsetrilleriet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musik - soundtrack til mit liv