Loppe-kup

IKEA, a lovestory

Jeg ELSKER Ikea. Kan slet ikke forstå at jeg ikke har lavet et indlæg om den fantastiske butik endnu. For jeg kommer der virkelig tit.

Jeg elsker konceptet med, at man altid kommer til at købe alt muligt, man ikke havde brug for. Elsker at møblerne er så billige, at man kan tillade sig at blive træt af dem igen. Elsker at tingene (modsat deres ry) er lette at samle, selv for en uhandy-woman. Elsker at maden er billig og at børnene kan gå hen og lege når de er færdige.

Så i dag, da børnene plagede om at spise “i Kea”, som mellemstebarnet stadig kalder det, så overgav jeg mig (hurtigt), satte resterne fra i går som vi ellers skulle have haft til aften, i fryseren, fyldte bilen op med børn og kørte afsted. Spiste tidligt, lillesøster fik smagt sine første köttbullar, jeg fik byttet de fejlindkøbte mørklægningsgardiner og fik købt stof til vores sommerhus-sofaer (indlæg følger, så snart jeg har lavet sofaerne om. Det bliver pænt!).

Og så fik jeg købt en lille notesbog, som jeg ikke har brug for. Men kunne ikke lade være. Har en svaghed for pæne blokke og hæfter. Men ved på stående fod ikke lige hvad jeg skal bruge den til…

Notesbog

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loppe-kup