Zebra-salat

Hvem der bare kunne hækle…

En af mine søde kolleger har hæklet denne løve til lillesøster.

Hæklet løve

Den er simpelthen så fin (og tilsyneladende god at bide i) og jeg ville ønske at jeg kunne gøre hende kunsten efter. Men har måtte erkende at dét med at hækle, ikke bare er noget man lige lærer sig selv. Man skal helst have en ved siden af sig som man kan lære det af.

Jeg lærte ellers mig selv at strikke (altså ikke noget vildt – bare halstørklæder, ligeud eller trekantet, kun ret-masker, meget simpelt) ved hjælp af Sys Fredens hæfte “Strikkeskole” og tænkte at jeg kunne gøre det samme, når jeg skulle lære at hækle. Så købte “Hækleskole”, forsøgte at se DIY-videoer på Youtube, men er aldrig kommet videre end en lille klump garn filtret ind i hinanden.

Findes der mon nogle smarte tricks når man nu ikke lige har en hæklende farmor ved hånden?

4

  • Eckerten

    Ej hvor er den bare sød! 🙂 Fantastisk at nogle kan lave sådan noget! 🙂

    Knus Michelle Eckert // http://michelleeckert.bloggersdelight.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Soldier's wife

      Ja, det er helt fantastisk håndværk. Og må også være fedt for giveren at kunne forære sådan en fin, hjemmelavet, unik gave væk.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • matilde

    Jeg kan hækle og jeg vil gerne lære dig det 🙂 nu kan jeg ikke lige huske om du har skrevet på bloggen hvor i landet du residerer men jeg bor i Århus … skriv evt en mail til mig 🙂 hvis ikke det dur, så vil jeg anbefale Facebook gruppen “hækle hækle hækle og andre hæklerier” der kan du få virkelig meget god og hurtig hjælp! Folk er så søde derinde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Soldier's wife

      Åh, hvor pænt af dig, Matilde. Jeg bor dog lidt for langt væk fra Århus, men vil have dig i baghovedet hvis det går helt i fisk for mig. Checker facebooksiden ud med det samme – jeg vil have det til at lykkes:-) Og når det gør, så lægger jeg et billede op af det her på bloggen… Eller ikke….:-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zebra-salat