Far-barn bog

Pæne sommerfødder

Den er blevet udråbt til sommerens bedste nyhed flere gange. Hælstiften fra Matas. Og det er ikke uden grund. Hvorfor pokker er der ingen der har tænkt på at gøre den fedtede fodcreme til en stift før?!

Jeg har ikke voldsomt ødelagte hæle (ikke som en tidligere kollega der engang fortalte mig, at det var vigtigt, at hun gik til fodbehandling hver 6. uge – ellers sad hun nærmest fast i gulvtæppet hvis hun gik i bare tæer… Puha). Men de har revner, er tørre og under storetåen er der hård hud.

Jeg har brugt fodfil, høvl, creme, gået til fodbehandling, og alligevel blev det ikke rigtig pænere. Indtil Matas lancerede dette lille vidunder.

Fodcreme Matas

Jeg lader nogle der ved hvad de snakker om, forklare grunden til at det virker her og her. Jeg kan bare konstatere at efter 1 uge, hvor jeg har brugt stiften morgen og aften, er mine hæle simpelthen så fine og pæne. Og så smider jeg lige min fodfil ud…

Fødder i sand

Husk forøvrigt at benytte dig af sandets slibende effekt, hvis du er i nærheden af en strand i løbet af sommeren. Er også med til at holde hælene pæne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Far-barn bog